Verhuren

  • Heeft u een tweede woning en wilt u die verhuren?
  • Gaat u samenwonen en wilt u uw eigen woning nog niet verkopen?
  • Gaat u voor bepaalde of onbepaalde tijd naar het buitenland?
  • Zoekt u een betrouwbare huurder voor uw investering?
  • Even wachten met verkopen en tijdelijk verhuren?
  • Of heeft u een andere reden om uw woning (tijdelijk) te verhuren?
Dan bent u bij Nuverhuren.nl aan het juiste adres. Wij nemen u alle zorg uit handen en zorgen voor de juiste huurder. Wij putten niet alleen uit ons grote ledenbestand van woningzoekenden, maar plaatsen de woning ook onze website en die van onze partners.

U wilt de stap maken om uw woning te verhuren.

Welke reden u ook heeft, Nuverhuren.nl verhuurt uw woning snel en aan betrouwbare huurders. Wij werken op No Cure No Pay basis. Pas bij de succesvolle verhuur van uw woning brengen wij 1 maand kale huur aan bemiddelingskosten in rekening.

U verhuurt uw woning bij ons in een paar simpele stappen:

De aanmelding.
Via het aanmeldformulier maakt u aan ons kenbaar dat u uw woning wilt verhuren. Wij nemen contact met u op om onze werkwijze en uw criteria door te spreken.

De potentiƫle huurders.
Wij plaatsen uw woning niet alleen op onze eigen website, maar ook op andere websites waar duizenden woningzoekenden samenkomen. De kandidaat huurders overleggen vooraf legitimatie, inkomensgegevens en eventuele aanvullende informatie die nodig is om mede te kunnen bepalen of de huurder geschikt is.

De bezichtiging.
Op basis van uw criteria selecteren wij een aantal geschikte kandidaat huurders,die de woning komen bezichtigen. De bezichtigingen vinden plaats op een voor u geschikt tijdstip. Wij werken ook in de avonden en in het weekend. Nuverhuren.nl is altijd aanwezig bij de bezichtiging en zal de kandidaat huurders een rondleiding geven door de woning. Nadat de bezichtigingen hebben plaatsgevonden, horen wij graag van u of u de kandidaat een geschikte huurder vindt voor uw woning. Indien de kandidaat van uw keuze na de bezichtiging ook interesse heeft in uw woning, kunnen wij overgaan tot het maken van concrete afspraken.

De huurovereenkomst.
De gemaakte afspraken worden vastgelegd in de huurovereenkomst die wij opstellen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen. Er wordt een afspraak gemaakt voor het tekenen van de huurovereenkomst en de verhuur van uw woning is een feit. Tijdens het tekenen van de huurovereenkomst wordt er meteen een afspraak ingepland voor de sleuteloverdracht. Nuverhuren.nl zal ook hierbij aanwezig zijn.


Meld uw woning aan voor verhuur

Direct uw woning aanmelden