Veelgestelde vragen

Wij hebben de meestgestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.

Uw vraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Klik en bekijk

Hieronder staan de meestgestelde vragen aan Nuverhuren.nl. Klik op één van de veelgestelde vragen hieronder om het antwoord te bekijken.

Hoe verhuur ik mijn woning?
U kunt uw woning aanmelden voor verhuur via het aanmeldformulier op de verhuurpagina. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van een intakegesprek om uw criteria en mogelijkheden te bespreken.
Wat kost het intakegesprek?
Het intake gesprek is gratis én vrijblijvend.
Hoe lang duurt het voordat mijn woning verhuurd is?
Wij streven erna het gehele proces binnen 10 dagen af te ronden. Uiteraard is één en ander wel afhankelijk van uw criteria.
Moet ik zelf de foto’s maken an mijn woning?
U mag natuurlijk zelf de foto’s van uw woning maken en aanleveren. Indien gewenst maken wij de foto’s tijdens het intakegesprek.
Kan ik mijn woning verhuren via de leegstandwet?
Onder bepaalde voorwaarden is dit mogelijk. Lees hier meer over verhuren via de leegstandswet en of uw woning hiervoor in aanmerking komt.
Kan Nuverhuren.nl de huur ook voor mij innen?
Ja dat kunnen we, tegen een redelijke vergoeding nemen wij het financieel beheer van de verhuur van uw woning over.
Bemiddelt Nuverhuren.nl ook in de verhuur van woningen aan expats?
Ja, wij verzorgen ook huurwoningen voor uw nationale en internationale (expats) werknemers, voor korte of langere periode.
Hoe kan ik een woning huren?
U kunt zich als woningzoekende aanmelden via de huurpagina. Wij nemen dan contact met u op zodra wij een geschikte woning voor u gevonden hebben. Tevens kunt u reageren als u in ons woningaanbod een woning ziet die uw interesse wekt. U geeft dan via de button bij die woning aan dat u interesse heeft in de betreffende woning. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Hoe lang blijf ik bij Nuverhuren.nl ingeschreven staan?
Voor verhuurders geldt dat wij de inschrijving afronden met de succesvolle verhuur van uw woning. Huurders blijven 6 maanden ingeschreven staan als woningzoekende.
Wat kost de inschrijving?
Inschrijven is voor zowel huurders als verhuurders geheel gratis en vrijblijvend.